Stockholm Waterfront 20-21 november 2017

Hålltider 2017

  1. Keynote
  2. Evenemangen börjar
  3. Lunch
  4. Keynote
  5. Evenemangen fortsätter
  6. Festligheter

Program 2017

I år har Internetdagarna det mest omfattande programmet hittills. Allt för att du som älskar internet ska hitta ditt specifika intresseområde. Och det för bara 1 250 kronor per dag. Alla evenemang och hela programmet hittar du här.

Keynotes i världsklass

Våra keynotes är internationella profiler som under båda dagarna inspirerar och engagerar med sin kunskap från vår stora scen.


Keynote-talare 2017

I år välkomnar vi Sue Gardner till Stockholm Waterfront. Hon är specialrådgivare till Wikimedia Foundation, den ideella organisation som driver Wikipedia. Mellan 2007 och 2014 var hon dess vd och hon har även utsetts av Forbes magazine till en av världens 100 mäktigaste kvinnor.
Se Sue Gardners talarsida

Sue Gardner

Kan verkligen bärbara datorer och mobiler leda till social förändring? I sin bok Geek Heresy har Kentaro Toyama dissekerat åsikten att tekniken ska rädda världen. Hör honom berätta varför människor är effektivare än prylar.
Se Kentaro Toyamas talarsida

Kentaro Toyama

Primavera De Filippi är en internationellt erkänd auktoritet på rättsliga utmaningar och möjligheter med decentraliserade nätbaserade tekniska lösningar, med särskilt fokus på blockkedjeteknik som Bitcoin.
Se Primavera de Filippis talarsida

Primavera de Filippi

Cathy O’Neil driver den populära bloggen Mathbabe och är författare till den bästsäljande Weapons of Math Destruction: How Big Data Increases Inequality and Threatens Democracy.
Se Cathy O'Neils talarsida

Cathy O'Neil

Molly Wright Steenson är designer, författare och internationell föredragshållare. Hennes arbete är inriktat på skärningspunkten mellan design, arkitektur och artificiell intelligens.
Se Molly Wright Steensons talarsida

Molly Wright Steenson

Matt Mason är en kreativ företagsledare och författare som nyligen utnämndes till nummer elva på Fast Companys lista över de 100 mest kreativa personerna i affärsvärlden. Möt den före detta piratradio-DJ:n och BitTorrent-förespråkaren på Waterfronts scen.
Se Matt Masons talarsida

Matt Mason

Andreas Antonopoulos är en Kalifornienbaserad säkerhetsexpert och techentreprenör. Han är bland annat hjärnan bakom podcasten Let's Talk Bitcoin och har även författat boken Mastering Bitcoin.
Se Andreas Antonopouloss talarsida

Andreas Antonopoulos

Kombinera upplevelse med exponering och bli vår partner!

Se paketerbjudanden och priser