Måns och Aisha, konfrencierer för Internetdagarna håller i ett pixelhjärta.

Anmäl
intresse och
få 20% rabatt

Ange e-postadress

Godkänn villkoren

Skriv upp dig på intresselistan för Internetdagarna 2023 så får du ett mejl med en rabattkod när vi släpper biljetterna den 5 september. Biljettpris: 2 000 kr exkl. moms.

Stjärnor som visar betyg

Betyg Internetdagarna 2022

4,4 av 5 i deltagarenkäten

Så tycker våra besökare

"Upplevde att konferensen hade ett personligt tilltal trots digital. Det kan vara svårt att få till, men ni lyckades mycket bra!"

Bibliotekarie

"Det finns en enorm vilja att hjälpa och dela med sig av fakta, erfarenheter och idéer. Chatten ger massa energi!"

Affärsutvecklare inom data, IT och telekom

"Det kritiska samhällsperspektivet, och bredden av talare och deltagare både från offentlig och privat sektor."

Projektledare inom offentlig sektor

Om Internetdagarna

Konferensen Internetdagarna äger rum online under två dagar i november varje år. Internetdagarna är perfekt för dig som vill få de senaste trendspaningarna inom teknik och internet samt kunskap om digitaliseringens påverkan på människa och samhälle – allt till ett oslagbart pris!

Kompetensutveckling och omvärldsbevakning

Internetdagarna är Sveriges viktigaste konferens för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Internetdagarna ger dig ovärderlig kompetensutveckling och omvärldsbevakning så att du får koll på det senaste inom din yrkesroll. Varje dag inleds och avslutas med en trendspaning från internationella talare som är världsledande inom sina områden.

Förutom ett gediget programinnehåll får du också tillgång till roliga pausaktiviteter och en uppskattad chatt där du och alla andra deltagare får möjlighet att delta i diskussioner och dela kunskap.

Lågt pris för alla

Internetdagarna arrangeras av Internetstiftelsen. Vår vision är att alla ska vilja, våga och kunna använda internet – därför är kostnaden för en biljett till Internetdagarna bara en bråkdel av vad andra konferenser med motsvarande kunskapsinnehåll kostar. På så sätt kan så många som möjligt bredda sin digitala kompetens utan att plånboken sätter stopp. Konferensen är dessutom online så att det blir enkelt för dig att delta oavsett var du bor. Biljettpriset är 2 000 kr exklusive moms för två hela dagar.

Vad väntar du på? Kom och bredda ditt digitala perspektiv med oss – anmäl intresse redan idag!