Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för oss som på olika sätt jobbar med Internet. Den 25-26 november 2013 samlas vi återigen på Stockholm Waterfront Congress Centre för att inspireras, lära och nätverka.

På Internetdagarna möts människorna som formar Internet i dag och i framtiden. I år går vi från att vara en klassisk konferens till att bli ett forum – en mötesplats – där en rad event med olika arrangörer går av stapeln samtidigt. Totalt kommer ett femtontal olika evenemang med fokus på Internet ur olika perspektiv att äga rum. Det blir allt från API:er, entreprenörskap och domäner till säkerhet, digital delaktighet samt fokus på Internet i skolan. Här kan du läsa mer om de olika eventen.

Som besökare väljer du det event som intresserar dig mest och följer sedan det under en dag. Totalt kan du alltså gå på två event under Internetdagarnas två dagar.

14:e året i rad

Internetdagarna anordnas av .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur). Vi är en oberoende allmännyttig organisation som ansvarar för Internets svenska toppdomän .se och verkar för en positiv utveckling av Internet i Sverige. 2013 anordnas  Internetdagarna för 14:e året i rad.

Vi tycker att en av de stora behållningarna med att delta på konferenser är möjligheten att mötas både inom och över branschgränser och intresseområden. Därför kommer samtliga evenemang på Internetdagarna att ha gemensam lunch, fika och mingel. Dessutom kommer alla besökare på Internetdagarna också att kunna lyssna på inspirerande keynotes i världsklass som inleder och avslutar varje dag.

Vad kostar det?

Ett mål för .SE är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna också ska ha en rimlig chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför sänker vi i år priset rejält. Att gå på Internetdagarna kommer att kosta 1 000 kronor för en dag och 2 000 för två dagar (exklusive moms).