Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med Internet. Den 25-26 november 2013 samlades 2 000 personer på Stockholm Waterfront Congress Centre för att inspireras, lära och nätverka.

På Internetdagarna möts människorna som formar Internet i dag och i framtiden. 2013 gick vi från att vara en klassisk konferens till att bli ett forum – en mötesplats – där en rad event med olika arrangörer går av stapeln samtidigt. Läs mer om omgörningen här.

Under Internetdagarna 2013 anordnades totalt 15 olika evenemang med fokus på Internet ur olika perspektiv. Dessutom flög vi in fyra riktigt vassa internationella keynote-talare – Wikipedias grundare Jimmy Wales, speldesignern Jane McGonigal, Nätfrihetsaktivisten och journalisten Rebecca MacKinnon samt Jono Bacon, Community manager på Ubuntu.

14:e året i rad

Internetdagarna anordnas av .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur), en oberoende allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av internet i Sverige och som ansvarar för internets svenska toppdomän .se. Internetdagarna 2013 blir den 14:e konferensen i ordningen.

Vad kostar det?

Ett mål för .SE är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna också ska ha en rimlig chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför sänkte vi 2013 priset rejält, till 1 000 kronor för en dag och 2 000 för två dagar (exklusive moms).

Vårt jämställdhetsarbete

Internetdagarna jobbar kontinuerligt för en jämnare könsfördelning. Här kan du läsa mer om vårt arbete.

Internetdagarna på sociala medier

Följ internetdagarna på Twitter och Facebook.