Partners

dataforeningen

Dataföreningen i Sverige är en intressedriven oberoende ideell förening för alla som arbetar med IT eller IT-relaterade uppgifter. Man anordnar bland  nätverksträffar, studiebesök, konferenser och sociala träffar. Dataföreningen verkar också för en sund IT-utveckling i samhället genom att delta i debatten, svara på remisser, initiera viktiga frågor med mera.

 

Utställare

PRN white on black

PR Newswire är världsledande inom internationell nyhetsdistribution. Nästan 60% av de företag som finns på Fortunes 500-lista använder PR Newswire för att distribuera sina nyheter internationellt.

 

snus-logga

SNUS är en ideell förening för svenska nätverksanvändare vars syfte är att höja nätverkskunskapen i Sverige och därmed vår nationella konkurrenskraft.

 

Certezza_PMS

Certezza är ett oberoende informations- och IT-säkerhetsföretag som erbjuder spetskompetens till näringsliv och offentlig sektor.

 

Screen Shot 2013-10-29 at 11.28.11 AM

Acquia provides enterprises with the freedom to create extraordinary web experiences based on Drupal, the open source platform that integrates content, community and commerce.

 

nordreg_logo

Nordreg är en heltäckande nordisk domänregistrar som erbjuder partnerprogram med registrering och hantering av domännamn under alla öppna toppdomäner.

 

Halonlogga

 

Halon Security är ett svenskt teknikledande företag av e-postsäkerhet lösningar, Security Routers och Lastbalanserare.

 

 

glesys

GleSYS är en serverhostingleverantör sedan år 1999. De har två egna datacenters; Ett i Falkenberg och ett  i Stockholm. Olika former av servrarplats erbjuds, såsom VPS/Cloud, dedikerade och colocation.

 

PTS_logotype_Svart-liten

 

Myndigheten Post- och telestyrelsen, PTS , arbetar för

– att alla i Sverige ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post

– en väl fungerande konkurrens som leder till att konsumenterna får bra valmöjligheter och låga priser.

– att begränsade resurser som frekvenser och nummer fördelas så att de ger största möjliga nytta för samhället.

–  att nät och tjänster ska vara tillförlitliga och säkra.

fanbooster-logo[1]

Fanbooster är ett CMS och applikationsverktyg för Facebook. Med Fanbooster är det enkelt att snabbt och flexibelt både skapa och administrera applikationer för Facebook Fan Pages. Utan något krav på kunskap om kodning. Fanbooster har även monitoreringsfunktioner som gör det möjligt att övervaka en eller flera Facebook sidor, samt analaysera och utvärdera aktiviteter på Facebook. Fanbooster har också nyligen lanserat en funktion för bevakning av Sociala Medier och CRM.

 

FOV_logo_rgb

Fiber Optic Valley är ett av Sveriges 14 Vinnväxtkluster. FOV verkar inom områdena Bredband, Sensorteknologi samt Innovativt ledarskap. Vi initierar nya samarbeten mellan näringsliv, akademi och offentligheten. Vi sammanför människor med varandra, behov med lösningar, idéer med problem och pengar med innovationer.

 

interlan

Interlan Gefle AB har engagemang, kunnande och erfarenhet av implementering av IPv6 och DNSSEC. Våra konsulttjänster innefattar även implementering av säkerhetslösningar, mobiliet och deployment. Interlans kunder återfinns både i privat och offentlig sektor.