Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med internet. Den 24-25 november 2014 samlades vi på Stockholm Waterfront Congress Centre för att inspireras, lära och nätverka. Vi ses väl igen den 23-24 november 2015?

På Internetdagarna möts människorna som formar internet i dag och i framtiden. 2013 gick vi från att vara en klassisk konferens till att bli ett forum – en mötesplats – där en rad event med olika arrangörer går av stapeln samtidigt. Läs mer om omgörningen här. Internetdagarna 2014 fortsatte i samma spår och bjöd på sjutton olika evenemang med fokus på internet ur olika perspektiv.

Evenemangen på Internetdagarna 2014 var:

Här kan du läsa en kortare presentation av evenemangen.

Keynote-talare

På Internetdagarna 2014 gästades vi av visselblåsaren Annie Machon, science fiction-författaren Cory Doctorow, den digitala trollkarlen Harper Reed, journalisten och författaren Emily Parker, konstnären Sougwen Chung samt Eben Upton som skapade Raspberry Pi.

15:e konferensen i ordningen

Internetdagarna anordnas av .SE (Stiftelsen för internetinfrastruktur), en oberoende allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av internet i Sverige och som ansvarar för internets svenska toppdomän .se. Internetdagarna 2014 var den 15:e konferensen i ordningen.

Nästa års upplaga av Internetdagarna kommer att gå av stapeln den 23-24 november 2015.

Vad kostar det?

Ett mål för .SE som arrangerar Internetdagarna är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna också ska ha en rimlig chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför sänkte vi 2013 priset rejält och priset kvarstår även 2014: 1 000 kronor för en dag och 2 000 för två dagar (exklusive moms).

Internetdagarna på sociala medier

Följ internetdagarna på Twitter och Facebook.