Metaverse, blockkedjor, web3 och kvantdatorer. Hur kommer dagens innovationer att förändra samhället? Lär dig mer om teknikbranschens snackisar och få med dig konkreta verktyg för att göra omvärldsbevakningar på egen hand!

Varmt välkommen till temaspåret som lär dig allt du behöver veta om våra viktigaste tekniktrender. Ta del av spännande föreläsningar, samtal med experter och inspireras av case från verkligheten. Du behöver inga specifika förkunskaper. 

I spårpassen diskuterar vi hur innovationer som AI, robotik, metaverse och remote work kan påverka samhället framåt. Vi pratar om vilka förutsättningar det skapar för en smartare och mer hållbar värld. Men vi belyser också etiska och juridiska aspekter som är viktiga att ta i beaktande för att effekterna ska bli positiva för alla människor.  

Du som deltar i det här temaspåret kommer att få en bredare kunskap om moderna innovationer. Du kommer att bli mer medveten om hur olika människor påverkas av tekniken. Och, du kommer att få med dig färdiga modeller och verktyg för att göra omvärldsbevakningar på egen hand, i din egen verksamhet, även efter Internetdagarna. 

Paulina Modlitba MODERATOR

Paulina Modlitba, Investerare och konsult We Should Be Friends AB

Paulina Modlitba driver sedan 8 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi. Paulina har en master i Media, Arts and Sciences från MIT Media Lab i Cambridge, USA där hon forskade kring robot-människa-interaktion, och en civilingenjörsexamen i Medieteknik från KTH där hon blev utsedd till Årets Alumn 2018. 2015 blev Paulina handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd. 2021 ängelinvesterade hon för första gången - i edtechbolaget Aline.

Program för detta temaspår

Aisha och Måns bakom kameran på Internetdagarna.

Detta är Internetdagarna

Internetdagarna är en tvådagarskonferens online för dig som vill bredda ditt digitala perspektiv. Konferensen anordnas årligen av Internetstiftelsen och gästas av världsledande keynotetalare.

Följ Internetdagarna i sociala medier