Talare på Internetdagarna i studio

Få 25 % rabatt – spara 500 kronor per biljett

Kunskap & trender till oslagbart pris
Perfekt för dig inom offentlig sektor & skola
Konkreta verktyg för din digitala vardag
Inspirerande keynotetalare

Fram till den 6 september får du hela 25 % rabatt på priset på din tvådagarsbiljett till Internetdagarna. Om du köper många biljetter motsvarar rabatten var fjärde biljett gratis. Skriv upp dig på intresselistan redan nu och få rabattkoden till din mejl.

Internetdagarna är Sveriges viktigaste event för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Du får omvärldsbevakning, inspiration och konkreta verktyg i en unik mix. Specialinriktade, fördjupande temaspår för dig som jobbar inom:

  • Offentlig sektor
  • Skola och bibliotek
  • Kommunikation och marknadsföring
  • Produktutveckling och säkerhet

Inspirerande keynotetalare

På Internetdagarna deltar inspirerande keynotetalare som delar med sig av sina kunskaper i ett högaktuellt ämne. Under åren har några av världens främsta talare deltagit som visselblåsaren Edward Snowden, nobelpristagaren och journalisten Maria Ressa och futuristen Amy Webb. Tidigare keynotetalare genom åren på Internetdagarna. Årets talare presenteras den 6 september.

Detta är Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste event för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Under två dagar får du tillfälle att fördjupa din kunskap inom olika områden kopplade till internet. Du får även ta del av trendspaningar från världsledande keynotetalare som ger dig en unik överblick över globala trender. Här kan du se en del av 2021 års konferens.