.FILE 2G 3G 4G 5G

Keynotetalare 2021

Hur förbereder vi oss för en osäker framtid med artificiell intelligens och allt mer uppkopplad och smart teknik? Årets keynotetalare på Internetdagarna ger dig en unik överblick över möjligheter och utmaningar i samspelet mellan teknik, människa och samhälle.

Porträtt av Amy Webb, keynote Internetdagarna 2021
Talar 23 november 14:30

Amy Webb

Pandemin har chockdigitaliserat världen, vad innebär det? Lyssna på den världsledande futurologen Amy Webb och hur hon utifrån stora mängder data ger träffsäkra prognoser om framtiden. Amy Webb är en av världens tyngsta omvärldsanalytiker och professor på New York Universitets Stern School of Business.

Porträtt av Shoshana Zuboff, keynote Internetdagarna 2021
Talar 22 november 14:30

Shoshana Zuboff

Smarta mobiler och sociala medier har förenklat våra liv, men till vilket pris? Harvardprofessorn Shoshana Zuboff pratar om techjättarnas spårning på nätet som ett hot mot mänskliga rättigheter.

Porträtt av Whitney Philiips, keynote Internetdagarna 2021
Talar 22 november 09:00

Whitney Phillips

Hur använder extremister sociala medier för att förstärka sina budskap och påverka val? En av världens främsta medieforskare, Whitney Phillips, pratar om samspelet mellan kultur, teknik och makt.

Porträtt av Ayesha Khanna, keynote Internetdagarna 2021
Talar 23 november 09:00

Ayesha Khanna

Hur kan vi bygga smarta städer med hjälp av artificiell intelligens? AI-experten Ayesha Khanna pratar om hur AI kan lösa problem i olika branscher, och de omställningar som krävs för att möta den snabba teknikutvecklingen.

Temaspår i fokus

Två kvinnor som kollar på TikTok på mobilen
Måndag 22 november

Sociala medier: nya regler och vägar till effekt

En dag fullspäckad av diskussioner, tips och best practice om hur du ska anpassa dig till sociala mediers konstant föränderliga förutsättningar. I år får du veta mer om hur du tampas med nya regler och förutsättningar för att skapa effekt på sociala medier. Presenteras av Digitalsnack.

En person som hjälper en annan att sätta på ett VR-headset
Tisdag 23 november

Rebellkultur och teknik: om digitalisering i Malmö stad

Malmö stad har jobbat med kollegialt lärande och kulturförändringar i sitt digitaliseringsarbete, och nu delar de med sig. Ta del av insikter och idéer som varit viktiga under resans gång och ta med dig något hem – vissa av exemplen kan du börja använda redan imorgon. Presenteras av Malmö stad.

Person som hälsar på någon i ett videomöte
Måndag 22 november

Digitala beteenden: så funkar människor på internet

Skapa bättre digitala gränssnitt med hjälp av insikter och metoder från psykologisk forskning! Du får verktyg som ger dig bättre insikter kring användarbeteenden och får ta del av en rad inspirerande case som visar värdet av att vara beteendeinformerad. Presenteras av PBM.

Elever som sitter framför bärbara datorer i ett klassrum
Måndag 22 november

Digital kompetens i skolan: så hanterar du utmaningarna

I skolvardagen medför uppdraget att ge eleverna digital kompetens en rad utmaningar. Lär dig mer om de utmaningar som digitaliseringen medför i vardagen, och testa en kollegial modell för att hantera dilemman i en workshop. Presenteras av Internetstiftelsen och Skolverket.

Tre personer som sitter och med bärbar dator utomhus

Vad väntar du på?

På Internetdagarna 2021 kan du välja att fördjupa dig inom om allt från AI i offentlig sektor, till sociala medier och hur du påverkar digitala beteenden. Oavsett vad du är intresserad av kan vi lova dig två dagar av inspiration, nätverkande och unika insikter från branschledande experter. Bara 800 kronor exkl. moms per dag. Kom och bredda ditt digitala perspektiv med oss!