.FILE

22-23 november 2021

Allt du behöver veta inför konferensen

Under två fullspäckade dagar kommer du kunna nätverka, lyssna på intressanta föreläsningar, utbyta kunskap, skapa, göra quiz, mingla och lyssna på internationella talare. Men! Det är en del saker som kan vara bra att känna till innan du kommer till Internetdagarna. Vi har samlat ihop ett litet paket med matnyttig information:

Kom i god tid!

Vi är väldigt många på Waterfront och schemat är noga planerat för att få in så mycket göttigt som möjligt. I år är vi dessutom fler deltagare än någonsin som ska få plats, därför behöver alla hjälpas åt för att allt ska flyta på.
Du behöver ingen fysisk biljett för att komma in, från klockan 8 kan du hämta din deltagarbricka vid huvudingången. Första talaren börjar vid nio så se till att ta en bra plats innan dess.

Hitta inne på Waterfront

Om du är osäker på var du ska kan du antingen kolla på framsidan av din deltagarbricka eller gå till vår Furhat-robot som berättar hur du hittar rummet du ska till. Roboten hittar du vid utställarytan M1.

Vegetariskt, laktosfritt och glutenfritt till alla

Du behöver inte oroa dig för att gå hungrig, det kommer bli förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika båda dagarna. I år satsar vi av klimatskäl på en helt vegetarisk meny. Den mat som eventuellt blir över skänks till Klara kyrka. Lunchen är vegetarisk, laktosfri och glutenfri för alla.

Lunch måndag
Svamp- och spenatfrittata med linser, Västerbottensost, cocktailtomater, morot, sockerärtor, rödlök och soltorkade tomater (gluten och laktosfri).

Lunch tisdag
Vegetarisk ”poke plate” – broccolibiffar med ris, sparris- och bönsallad, citrusavokado, marinerad kronärtskocka, soltorkade tomater och srirachamajonäs (gluten och laktosfri).

Här hittar du mer information och hålltider till alla spår

Mingel på måndag!

I år kommer det bara vara mingel på måndagen. Du kommer få se musiklegenden Andreas Tilliander uppträda ackompanjerad av bland annat en lasershow.

Glöm inte att tagga #ind18

Det är så mycket som händer på Internetdagarna; fantastiska keynotes, möten, samtal, spännande föreläsningar, roliga robotar, nördprylar, lasershower, framträdanden och mycket, mycket mer. En av de roligaste sakerna efter Internetdagarna är att kolla igenom taggen #ind18 och se allt fint och roligt som människor delat.

Glöm därför inte att tagga saker från Internetdagarna med #ind18. På så sätt kan vi alla ta del av allt roligt som hänt och händer! Taggen fungerar utmärkt att använda på Facebook, Instagram och Twitter. Det går även utmärkt att tagga @internetdagarna i samtliga kanaler.

Följ oss på sociala medier för att inte missa något under Internetdagarna!

Instagram  Facebook   Twitter

Hitta till Internetdagarna

Stockholm Waterfront är beläget mellan Stockholms Centralstation och Stadshuset. Om du kommer från Centralstationen finns det en bra entré att gå ut ifrån. Du åker upp för rulltrapporna mot Klarabergsviadukten, väl där går du rakt fram förbi caféer och vänthallar. Till vänster finns entré eller utgång du kan gå ut genom för att komma så nära som möjligt.
Om du hellre vill gå ute kan du gå ut direkt till höger när du kommer upp från rulltrappan. Väl ute vid Klarabergsviadukten tar du till vänster och svänger ner till vänster första så fort du kan. Gå rakt ner tills du kommer till Waterfront.

Internetdagarna är ett miljömärkt event även i år och vi klimatkompenserar hela konferensen. Därför vill vi gärna att du åker kollektivt eller cyklar till konferensen om möjligt och att du sorterar ditt avfall på plats. Tack på förhand! Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

Använd den här länken för att komma rätt med Google Maps.

Missa inte Internetdagarna 2021

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du läsa programmet först av alla och möjlighet att köpa biljetter till ett Early Bird-pris!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Missa inte Internetdagarna 2021

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du läsa programmet först av alla och möjlighet att köpa biljetter till ett Early Bird-pris!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn