Arbetet med Internetdagarna 2015 i full gång – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Arbetet med Internetdagarna 2015 i full gång

Niklas Serén, projektledare för Internetdagarna.

Förra årets upplaga av Internetdagarna blev ett lyckat arrangemang, men vår driftige projektledare Niklas Serén arbetar redan med årets konferens som går av stapeln den 23-24 november.

Planeringen pågår för fullt, och pusslet av evenemang har redan börjat läggas. Men även om programmet fylls på hälsar Internetdagarnas projektledare Niklas Serén att han gärna tar emot uppslag på personer och ämnen som kan passa på Sveriges viktigaste mötesplats för alla som jobbar med internet.

–Det är fortfarande mycket omvärldsbevakning och research just nu. Vi träffar även mycket intressenter och pratar möjliga uppslag, förklarar han.

Kommer det att bli några nya evenemang i år?

– Flera arrangörer återkommer med evenemang men innehållet kommer naturligtvis vara nytt och vi har även arrangörer som kommer in första gången. Det finns ett värde i att ha vissa återkommande delar med en naturlig utveckling. Vi försöker ha en bra blandning och ett brett program.

Har du bokat någon keynote-talare än?

–Jag har flera krokar ute och det har nappat en del! Jag återkommer med namn längre fram. Jag tar dock fortfarande gärna emot tips på intressanta personer som kan intressera alla som tänker besöka Internetdagarna den 23-24 november i år.

Följ internetdagarna på Twitter och Facebook.