.FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Besökarna mycket nöjda med Internetdagarna

Årets Internetdagarna blev väldigt lyckad - det kändes inte bara på plats på Waterfront utan märktes också i besökarnas utvärderingar. Snittbetyget 4,24 av 5 på årets konferens är ett av de högsta i Internetdagarnas historia.

Uppsamlingen av årets Internetdagarna håller på för fullt och utvärderingarna från besökarna är nu insamlade. På IIS kan vi glädja oss åt att feedbacken fortsätter att vara mycket bra.

Att komma upp i samma nivå som förra årets konferens, då Edward Snowden var en av keynotetalarna, verkade på förhand svårt. Men trots detta gav besökarna årets konferens ett medelbetyg på 4,24 av 5, bara 0,02 poäng under fjolårets höga resultat.

Populära talare

Årets keynotetalare höll en både hög och jämn nivå enligt besökarna – alla fick ett genomsnittligt betyg på mer än 4 av 5. Mest populär var kanadensiska Sue Gardner. Hennes föredrag om fake news och det amerikanska presidentvalet fick toppbetyg och landade på höga 4,65 i snitt.

Temaspåren under de två dagarna fick överlag fina recensioner från besökarna, där särskilt Nordic Domain Days samt spåren om näthat och fake news stack ut med höga betyg.

Praktiska arrangemang

Totalt besökte 2 317 personer Internetdagarna under de två dagarna, vilket är på samma nivå som under förra årets konferens. För första gången var en majoritet av de betalande besökarna kvinnor.

Att de många besökarna var nöjda med evenemanget märktes tydligt. 83 procent svarade att de praktiska arrangemangen inför och under konferensen var antingen bra eller mycket bra. 79 procent säger också att de skulle rekommendera andra att gå på nästa års Internetdagarna.