Blippa dig till en drink med Blippy! – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Blippa dig till en drink med Blippy!

I flera år har vårt egenutvecklade konferensspel "You've Been Tagged!" varit ett stående inslag på Internetdagarna. Nu är det dags att säga hej till nästa version - Blippy! Med hjälp av Blippy kan du båda få dryck i strupen och ett retrospelpaket med dig hem.

På varje deltagarbricka på Internetdagarna sitter ett litet RFID-chip. Med hjälp av din bricka kan du ”checka in” i alla rum på konferensen och hos alla våra utställare. Som tack har du chansen att vinna årets konferens-t-shirt och andra priser hos våra utställare. Den som har checkat in allra flest gånger under hela Internetdagarna har också vunnit ett superfint Nintendo 64-spelpaket, komplett med det spel som av många kallas världens bästa spel: Zelda – Majoras Mask!

När konferensdagen börjar närma sig slutet är det dags att ta en drink i våra barer och mingla med dina internetvänner. Dina drinkbiljetter finns på brickan – blippa i baren bara, så får du något gott att dricka och festen kan börja.

Det nya Blippy-systemet bygger helt på en egenutvecklad lösning som använder sig av Raspberry Pi och en webbapplikation. De svarta incheckningshållarna på borden har vi designat och 3D-printat själva på kontoret i äkta maker-anda!

Vi ses på Internetdagarna!