.FILE

22-23 november 2021

För dig som har det digitala som arbetsverktyg

Tillsammans med Maria Zerihoun bjuder Behrang Kianzad på en heldag för alla som arbetar med digitala medier – och som vill fördjupa sina kunskaper i ämnet.

Behrang Kianzad har haft internet som arbetsverktyg sedan 1998 då han började som redaktör på en online-tidning. Han har sedan dess arbetat med digital kommunikation både som konsult, strateg, medieansvarig och utbildare. Uppdragsgivare har varit nationella organisationer, internationella företag samt högskolor.

–Även i rollen som skivbolagsägare och artistmanager har jag arbetat mycket med digitala medier. Jag har även belyst frågor om yttrandefrihet på nätet samt agerat mot näthat på till exempel Facebook genom olika initiativ.

Berätta med dina egna ord om ert evenemang, vad är det som kommer att ske?

–Eftersom såväl jag som kollegan Maria Zerihoun arbetat länge med digitala och sociala medier som arbetsverktyg, så ville vi belysa hur dessa kanaler förändrats, och hur framtiden kommer att se ut rörande möjligheter och utmaningar för digitala kommunikatörer, marknadschefer och andra yrkesgrupper som har det digitala som arbetsverktyg. Därför har vi försökt belysa dessa frågor från olika vinklar och samlat ett starkt team av föreläsare och paneldeltagare som bjuder på en unik inblick med hjälp av sina erfarenheter.

Är det någon/några talare du bokat som du ser lite extra fram emot att lyssna på?

–Too many to mention, ingen nämnd ingen glömd såklart, men framför allt så vill jag lyfta det fördjupande passet med Anders Hallén från Edelman Deportivo samt Hanaw Rashid från The Amazing Society. 

Vilka tycker du ska gå på ert arrangemang på Internetdagarna?

–Alla som på ett eller annat sätt arbetar med digitala medier och vill lära sig optimera sina strategier på kort och lång sikt, och vill fördjupa sin förståelse av plattformar som Facebook med nya insikter och innovationer.

Om du fick välja ett, vilket annat evenemang på Internetdagarna skulle du vilja gå på och varför?

–Jag hoppas gå på Darius Kazemis keynote och lära mig mer om bottar och ”other weird internet stuff” som han skriver i sin beskrivning. I like it when it’s weird.

Missa inte Internetdagarna 2021

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du läsa programmet först av alla och möjlighet att köpa biljetter till ett Early Bird-pris!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Missa inte Internetdagarna 2021

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du läsa programmet först av alla och möjlighet att köpa biljetter till ett Early Bird-pris!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn