Stockholm Waterfront 23-24 november 2020

Fredrik Lindström ersätter Schyffert

Vi är ledsna att behöva meddela att Henrik Schyffert av personliga skäl tvingats att ställa in sitt framträdande på Internetdagarna. Vad vi däremot är glada över är att kunna berätta att vi hittat en helt klart lika rolig typ som ersätter honom – ingen mindre än Schyfferts parhäst Fredrik Lindström!

Komiker, journalist, författare, regissör, programledare och språkhistoriker. Fredrik Lindström är en riktig mångsysslare som fått oss att skratta ända sedan de nu mer klassiska busringningarna i Hassan under 90-talet.

Nu senast har han tillsammans med Henrik Schyffert rest land och rike runt med succéshowen ”Ljust & Fräscht” som setts av över 200 000 personer.

Fredrik Lindström har ägnat flera tv-serier och böcker åt att analysera svenskarna och deras språk. Som programledare i tv slog han igenom stort med serier som ”Värsta språket”, ”Svenska dialektmysterier” och ”Världens modernaste land”. Sedan hösten 2009 är han domare i På spåret på SVT.

Kommer han kanske ge sig på en analys av hur internet förändrar vårt språk? Vi vet inte, men oavsett vad det blir är vi säkra på att han inte kommer göra någon besviken!

När? Måndag 25/11 klockan 17.30

Var? Kongresshallen plan 4