Gratisbiljetter till internetglada studerande – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Gratisbiljetter till internetglada studerande

FOTO: Tobias Björkgren

Du som studerar har nu chansen att gå på Internetdagarna – helt gratis dessutom. 20 biljetter ligger och väntar på nya ägare!

OBS: Sista dagen för att nominera var 15:e oktober 2014. Nomineringen är således stängd.

Internetdagarna är och ska vara Sveriges viktigaste mötesplats för alla med intresse för internet. Det innefattar så klart de som är med och formar och utvecklar internet i dag, men vi vill också få in de som kommer att forma internet i framtiden. Därför lottar Internetdagarna även i år ut fribiljetter till dig som studerar.

För dig som student är Internetdagarna ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter inför det framtida arbetslivet, inspireras och diskutera. En fribiljett gäller för vilket som helst av de evenemang som arrangeras på Internetdagarna 24-25 november, blir den din väljer du själv det som intresserar dig mest. Här kan du läsa mer om samtliga evenemang.

För att få chansen ska du be en lärare/handledare att nominera dig genom att skicka namn och e-postadress på dig samt vad du studerar och var, till info@internetdagarna.se senast onsdag den 15:e oktober.

Åldersgräns för att vinna biljetter är 18 år.