.FILE

23-24 november 2020

Kortare sessioner och mer hands-on

Internetdagarnas projektledare Janne Elvelid berättar lite mer om årets program och vilka nyheter som kommer att dyka upp på Internetdagarna 22 – 24 oktober.

Programmet för Internetdagarna kommer som vanligt att bli massivt! Vi kör fyra tydliga spår: teknik, säkerhet, samhälle och media. I vanlig ordning lyfter vi aktuella teman och snackisar – likväl som viktiga framtidsfrågor. Du kommer att kunna lyssna till inspirerande talare, engagera dig i lärorika diskussioner och självklart nätverka med hela Internet-Sverige.

Efter att ha tagit fasta på synpunkter från deltagare och talare så kommer vi i år att ändra om lite i schemastrukturen. För att undvika allt för många krockar mellan bra grejer kommer vi att ha lite färre parallella sessioner. Vi kommer även att lägga in fler kortare sessioner. En och en halv timme är i längsta laget att sitta still och lyssna – hur intressant det än är!

I år kommer vi också att arbeta mera med att försöka få in fler praktiska inslag i programmet. Mer test, demo och hands-on helt enkelt! Det kommer att märkas både i programinnehållet, för dig som besökare och runt om i lokalerna.

Självklart är vi kvar på Stockholm Waterfront mitt i centrala Stockholm, en flytt vi gjorde förra året som alla uppskattade.

Just nu jobbar vi för högtryck med programmet och jag är glad och stolt över att tidigarei veckan ha kunnat presentera Mikko Hypponen, forskningschef på F-secure samt Lawrence Lessig, upphovsrättsguru och professor på Harvard som våra första huvudtalare. De är båda otroligt kunniga på sina respektive områden, samtidigt som de är fantastiskt underhållande talare.

Just nu säljer vi biljetter med midsommarrabatt. Du får en tvådagarsbiljett för endast 3900 kronor (ordinarie pris 5400). Så passa på att spara lite pengar, du ska ju ändå betala förr eller senare ;)