Sparvnästet gästar Internetdagarna – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Sparvnästet gästar Internetdagarna

Goda nyheter! Sparvnästet kommer gästa Internetdagarna för att hacka och leka tillsammans med alla besökare som vill vara med. De utmanar dig att för ett ögonblick glömma allt om entreprenörskap, affärsmodeller och strategiska it-investeringar.

Sparvnästet är ett hackerspace – en sammanslutning av människor som träffas,  pysslar med olika projekt och diskuterar idéer relaterade till teknik och hackande.

– Vi kommer att lösa upp gränsen mellan den fysiska och den virtuella verkligheten med  en blandning av EEG-headsets, VR-glasögon och psykadeliska mönster,  hälsar Anders ’4ZM’ Sundman från Sparvnästet.

Vad sägs om att kliva in i en virtuell värld som skapas av dina tankar? Hur bra fungerar egentligen tankestyrning av datorer? Hur känns det att vistas i en VR-miljö man själv skapat? Sparvnästet tar med sig utrustning och några idéer – sedan utforskar de tillsammans med er besökare som kommer förbi vad man kan göra med tekniken.

– Ta en andningspaus och hälsa på hos oss. Sparvnästet handlar om hacking, glädjen i kreativt teknifrosseri, lek och kärlek, säger Anders.