Allt du som deltagare behöver veta inför konferensen – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Allt du som deltagare behöver veta inför konferensen

Nu är det endast en helg mellan oss och årets konferens (och vi vet ju alla hur snabbt helgerna går)! Totalt är det över 1500 registrerade deltagare som kommer att husera på Stockholm Waterfront under tre fullspäckade dagar.

Du som kommer på huvudkonferensen på tisdag och onsdag kan hämta ut din namnbricka från kl. 08.00 på tisdag, konferensen börjar klockan 09.00. Kom gärna i god tid för att undvika köer och för att inte missa någon av talarna på keynote-sessionen! Vi startar dagen i kongresshallen på plan fyra. Även en del sessioner kommer att hållas här, merparten huserar dock en trappa ner på plan två.

Hitta hit

Stockholm Waterfront Congress Centre ligger på Nils Ericsons Plan 4 alldeles intill Stockholms centralstation.

Håll koll med hjälp av mobilsajten

Under konferensen innehåller vår mobila sajt ”ind12.se” allt du behöver veta. Här finns ett ständigt uppdaterat program, direktlänk till Mentimeter-omröstningar och ställningen i konferensspelet ”You’ve Been Tagged!

Wi-Fi

För att ansluta till det trådlösa nätverket – välj ”Internetdagarna” och anslut med lösenordet ”ind12-se”.

Var med och spela ”You’ve been tagged!”

Hela konferensen är ett spel! På din deltagarbricka sitter ett litet RFID-chip som är förregistrerat med dina uppgifter. Med namnbrickan kan du sedan enkelt checka in på alla stationer som finns utplacerade runt konferensen och vinna priser. Du som vill vara med och testa spelet, se till att registrera dig som ”nörd” eller ”suit” direkt vid registreringen när du kommer. Kampen mellan de två sidorna kommer att visas som en dragkamp inne på en projektorduk i kongresshallen. Läs mer om spelet här.

Internetdagarna i sociala medier

Inför och under Internetdagarna diskuteras konferensen på Twitter, vi använder hashtag #ind12. Följ oss gärna också på Facebook.

För evenemangen på Internetdagarna Forum är det följande hashtags som gäller:

Mat och mingel

Missa inte middagen med efterföljande mingel på tisdagskvällen, direkt efter sista sessionen. Det blir god mat och gott om tid att mingla med de andra konferensdeltagarna. För musiken under minglet står Henrik Löwenhamn som utlovar en blandning av ny och gammal disco, soul, pop och elektroniskt.

Internetdagarna Forum

På måndag kickstartar vi konferensen med Internetdagarna Forum, dagen då organisationer vi gillar bjuds in för att köra sina event. I år är vi glada att gästas av Internet Discovery Day, Digidel, WordCamp Sthlm och Internet i Skolan (.SE), samtliga event är slutsålda.