.FILE

23-24 november 2020

Välkommen till Internetdagarna 2016 dag 2

God morgon och välkomna till Internetdagarnas andra dag! Vi hoppas att ni är taggade för ännu mer inspiration, möten och kunskap!

Vi kickar igång dag två med keynotetalarna Daniela Rus och Darius Kazemi. Senare under dagen kommer även Erica Baker klockan 13.

I dag, tisdag, blir det Svenskarna och internet, skolan och digitaliseringen, Crowdsourcing, Bitcoin och Blockchain – och mycket mer därtill!

Läs mer om dagens evenemang på deras respektive sidor:

Digitaliseringens möjligheter i skolans värld #skolfed

Svenskarna och internet 2016 #soi2016

Wordcamp Stockholm 2016 #wcsthlm #wordcamp

Crowdsourcing och delningsekonomi – webb 2.0 i samhällets tjänst? #INDcrowd

Bitcoin och Blockchain #ind16btc

Baksidan av den digitala vardagen #digidark

Engaging Privacy – Offentlig sektor #engagingprivacy

Håll kontakten #hallkontakten #IPv6 #DNSSEC #TLS

Följ med på #ind16
På Twitter kan du följa och diskutera Internetdagarna under hashtag #ind16. Varje evenemang har också en egen hashtag som du ser här ovan.

Blippa dig mat och dryck med Blippy
Med hjälp av deltagarbrickan Blippy kan du både få mat, dryck och ha chans att vinna ett Nintendo 64-spelpaket! På varje deltagarbricka på Internetdagarna sitter ett litet RFID-chip. Med hjälp av din bricka kan du ”checka in” i alla rum på konferensen och hos alla våra utställare. Som tack har du chansen att vinna årets konferens-t-shirt och annat smått och gott från våra utställare. Den som har checkat in allra flest gånger under hela Internetdagarna vinner ett superfint Nintendo 64-spelpaket, komplett med det spel som av många kallas världens bästa spel: Zelda – Majoras Mask!

När konferensens sista dag börjar närma sig slutet är det dags att ta en drink i våra barer och mingla med dina internetvänner – igen! Dina drinkbiljetter finns på brickan – blippa i baren bara, så får du något gott att dricka och festen kan börja.

Missa inte Internetdagarna 2021

Se till att vara ute i god tid inför Internetdagarna 2021! Skriv upp dig på vår intresselista och få programmet först av alla.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Missa inte Internetdagarna 2021

Se till att vara ute i god tid inför Internetdagarna 2021! Skriv upp dig på vår intresselista och få programmet först av alla.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn