.FILE

22-23 november 2021

Välkommen till nya Internetdagarna!

Mycket har hänt sedan vi senast träffades på Stockholm Waterfront i oktober. Internet utvecklas ständigt och det tycker vi att Internetdagarna också ska göra. Därför har vi i år jobbat fram en nyskräddad kostym för Internetdagarna, och det gäller inte bara utseendet här på webben – vi har fräschat upp hela konceptet.

Hur förändras Internetdagarna då?

Jo, efter de senaste två årens framgångsrika och uppskattade Forum-dagar, då vi bjudit in andra arrangörer att anordna event, väljer vi att ta det konceptet hela vägen. Det innebär alltså att Internetdagarna går från att vara en klassisk konferens till att bli ett forum där en rad olika event med olika arrangörer hålls samtidigt under ett tak.

Ett femtontal evenemang på två dagar

Den 25–26 november kommer ett femtontal olika events med fokus på Internet ur olika perspektiv att husera på Internetdagarna. Som besökare väljer du det event som intresserar dig mest och följer sedan det under hela dagen – något vi hoppas ska ge dig möjlighet till fördjupning och diskussion med andra som är intresserade av samma ämne.

Vi siktar på att få till en stor bredd på evenemanget. Redan nu är flera evenemang spikade, ämnen som kommer lyftas är bland annat entreprenörskap, säkerhet, öppna data, den digitala vardagen, digital delaktighet och bredband (ni hittar några av de klara evenemangen med en kort beskrivning på förstasidan). Det är arrangörerna för varje event – som själva känner sin publik och deras önskemål – som sätter ihop innehållet på sina respektive events. Vår övertygelse är att innehållet på detta sätt kommer att blir ännu mer relevant och inspirerande för dig som deltagare.

Möten både inom och över branschgränser

På Internetdagarna möts människorna som formar Internet i dag och i framtiden. När vi diskuterat kring vad vi vill att Internetdagarna ska vara har hela tiden ordet mötesplats återkommit. Vi tycker att det är viktigt att skapa utrymme för att mötas både inom och över branschgränser och intresseområden (det är ju då riktig magi och synergi uppstår!) och vi kommer därför att ha gemensam lunch, fika och mingel båda dagarna. Dessutom kommer alla besökare på Internetdagarna också att kunna ta del av inspirerande keynotes i världsklass som inleder och avslutar varje dag.

Kraftig prissänkning

Ett mål är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna också ska ha en rimlig chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför sänker vi i år priset – ordentligt. Att gå på Internetdagarna kostar 1 000 kronor för en dag och 2 000 kronor för två dagar (exklusive moms). En prissänkning på närmare 60 procent!

Tillsammans med arrangörerna av eventen och tillsammans med er besökare hoppas vi kunna göra Internetdagarna 2013 till det bästa Internetdagarna i mannaminne.

Vi ses i november!

/Niklas Serén, projektledare Internetdagarna

Missa inte Internetdagarna 2021

Se till att vara ute i god tid inför Internetdagarna 2021! Skriv upp dig på vår intresselista och få programmet först av alla.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Missa inte Internetdagarna 2021

Se till att vara ute i god tid inför Internetdagarna 2021! Skriv upp dig på vår intresselista och få programmet först av alla.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn