Internetdagarna 2020 – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Internetdagarna 2020

Älskar du, precis som vi, internet och vill ta din kunskap om digitaliseringens påverkan på samhället till nästa nivå? Då får du inte missa Internetdagarna 2020, som i år arrangeras helt digitalt 23-24 november!

Internetdagarna är en konferens fylld med internationella toppföreläsare, nätverkande, workshops och nya insikter. Genom att dela upp dagen i olika tematiska spår kan allt från breda till smala ämnen få plats på agendan utifrån vad som passar dig och dina intressen bäst. Konferensen är ordnad så att du kan välja att gå en eller två dagar samt välja mellan olika spår – så att du kan få ut det bästa möjliga för just dig.

I år sker Internetdagarna helt digitalt. Det innebär ännu bättre möjligheter att dela två dagar fyllda av kunskap och inspiration med kollegor och andra som älskar internet. Det fullspäckade programmet släpps i höst och vi rekommenderar att köpa biljett i god tid – 2019 sålde biljetterna slut rekordsnabbt. Vill du läsa programmet först av alla? Skriv upp dig på vår intresselista.