.FILE 2G 3G 4G 5G
13:00-14:00
tisdag 21 november 13:00-14:00

Lyckas med UX: metoder som sätter användaren i fokus

Kommunikation

Som UX-designer arbetar du med mycket mer än “bara” design. Du är användarens röst i organisationen och du ser till att ni skapar tjänster som möter användarens behov. Men hur lyckas du med det på bästa sätt? I det här fokuspasset djupdyker vi i UX-metoder som hjälper dig att förstå dina användare. Vi pratar om hur du kan väva ihop deras behov med den kunskap och vilja som finns inom din organisation. Och du får lära dig hur du ställer de rätta frågorna för att samla in kundinsikter. Redan nu kan vi avslöja att användares vilja och behov ofta är något helt annat än du först trodde.

Talare

Cecilia Victoria Kärrberg

Moderator: Cecilia Victoria Kärrberg, Vd, Digitalsnack

Cecilia Victoria Kärrberg är vd och ägare av Digitalsnack Social mediebyrå. Tillsammans med kollegan Jenni Laapotti driver de Sveriges största podcast inom sociala medier.

Anna Trulsson

Anna Trulsson, UX-designer, Curious Kind

Anna Trulsson har verkat inom kommunikationsbranschen i många år och byggt upp en bred verktygslåda på vägen. Hon har arbetat med en rad olika företag, däribland Ving och Avanza. Idag arbetar hon som UX-designer, strateg och facilitator via sitt egna bolag, Curious Kind.