.FILE 2G 3G 4G 5G
10:00-11:00
tisdag 21 november 10:00-11:00

Öka effekten: testa dig fram med nya mätmetoder

Kommunikation

De flesta idéer vi får fungerar inte på en gång. För att veta vad våra målgrupper vill ha måste vi testa oss fram. Det gäller oavsett om du arbetar med tjänster, produkter, kommunikationskampanjer eller design. I det här fokuspasset pratar vi om metoder för att testa idéer och mäta resultat. Var med och lär dig hur du kan använda informationen från din mätning för att ta fram effektfulla annonser, bygga bättre webbplatser och nå ut med dina budskap. Du får verktyg för att lära känna din målgrupp – innan du lägger för stora resurser på olika förändringsarbeten.

Talare

Cecilia Victoria Kärrberg

Moderator: Cecilia Victoria Kärrberg, Vd, Digitalsnack

Cecilia Victoria Kärrberg är vd och ägare av Digitalsnack Social mediebyrå. Tillsammans med kollegan Jenni Laapotti driver de Sveriges största podcast inom sociala medier.

Jasmin Yaya

Jasmin Yaya, Growth Product Manager, scilla.studio

Jasmin Yaya är en uppskattad föreläsare och är medgrundare av konsultbyrån scilla.studio där hon arbetar som Growth Product Manager. Jasmin hjälper team och organisationer att fatta bra affärsbeslut på ett effektivt sätt genom att dela lärdomar från data och facilitera test av idéer med hjälp av experiment.