.FILE 2G 3G 4G 5G
10:00-11:00
måndag 20 november 10:00-11:00

Sociala medier: innehåll, dialog och AI

Kommunikation

Världen tycks snurra allt snabbare. Tekniken gör enorma framsteg och vårt behov av nytt innehåll är konstant. I det här fokuspasset pratar vi om hur du kan arbeta för att ligga i framkant. Jonna Ekman inleder passet med att berätta om hur du skapar framgångsrikt innehåll. Hon pratar om hur du bygger en meningsfull dialog och ger dig tips på hur du kan ligga steget före. Den andra delen av passet ägnar vi åt AI. Vad innebär det för kommunikationsbranschen? Hur påverkar det arbetet med sociala medier? Vad är det viktigt att vi håller koll på? Och hur kan vi rent praktiskt ta vara på de möjligheter som finns? Kan AI hjälpa oss att öka våra resultat i sociala medier? I så fall, hur då? Var med och lär dig mer om möjligheterna med AI.

Talare

Natalie Eriksson

Moderator: Natalie Eriksson, Vd, Crunch time

Natalie Eriksson är grundare av Crunchtime.se. Ett företag som utbildar samt agerar konsulter åt företag, med fokus på sociala medie-marknadsföring. Kunderna innefattar privata företag såväl som offentlig sektor. Hon har en bakgrund från sociala medie-byråer, kommunikationsbyråer samt som föreläsare på skolor så som Berghs School of Communication, Nackademin och Medieinstitutet. Natalie skriver även om sociala medier på Resumé.

Jonna Ekman

Jonna Ekman, Marketing Director, Storykit

Jonna Ekman sätter historieberättandet i centrum. Hon har tidigare arbetat som reporter, redaktör och projektledare på bl.a. Aftonbladet, Expressen, TV3 och Ålandstidningen. Idag är hon marknadschef på Storykit -- ett företag vars AI/video-verktyg hjälper företag att kommunicera sina budskap med hjälp av högpresterande videoinnehåll.

Sohrab Fadai

Sohrab Fadai, Vd, Heartspace

Kan AI förändra hur vi pratar med varandra? Sohrab Fadai ligger bakom företaget Heartspace, en PR-plattform som vill nyansera hur vi kommunicerar – och ge alla möjlighet att nå ut med sitt budskap, även utan djupa fickor. Med bakgrund i kommunikationsbranschen och som entreprenör har Sohrab ett brett perspektiv och tror på att låta AI jobba för, inte emot, positiv samhällsförändring.