.FILE

23-24 november 2020

Arrangeras av UniTech tillsammans med Teknikkvinnor & The Social Few , 26 november 2019:

Bygg en hållbar framtid med inkludering

Rum C2, plan 2

Accelererande teknikutveckling och demografiska förändringar leder till brist på perspektiv inom myndigheter och näringsliv. Hur kan företag rekrytera framtidens kompetens, bygga inkluderande och hållbara organisationer och därmed ekonomisk tillväxt?

Vi kommer att visa vad som krävs för att framtidssäkra organisationer och vad som måste göras för att säkra en hållbar tillväxt. Hur bör en effektiv marknadsföring och kommunikation se ut idag för att inkludera fler perspektiv? Vad innebär datadriven mångfald, och hur kan samhället tjäna på det?

Under den här dagen kommer vi framförallt att fokusera på de praktiska verktyg som behövs för att uppnå inkludering – såväl i enskilda processer som för en hel verksamhet. Vi kommer att dela med oss av goda exempel och visa hur mångfaldsarbete och inkludering kan skapa starka organisationer med innovationskraft och ekonomisk tillväxt. Du som besökare kan förvänta dig en uppsjö av nya insikter och användbara kunskaper som säkrar att er verksamhet finns kvar imorgon.

Dagens modereras och inleds av Suzan Hourieh Lindberg.

Här finns presentationen från spåret som PDF.

A1 Språk engelska

Keynote-sessions

 • Harper Reed

  Harper Reed   Futurist

  Harper Reed är teknologist, futurist och hacker som jobbat med Barack Obamas återvalskampanj, sålt kläder via crowdfunding och jonglerat. Läs mer

Fika

Framtidens affärsutveckling – hur skapar vi hållbar tillväxt?

Hur kombinerar vi personligt ledarskap med behovet av nya perspektiv i svenska organisationer? Hur kan företag som i ett tidigt skede inkluderar sina anställda bli ledande i förändring och genomslag? Välkommen till en panel där vi berättar vad som krävs för att skapa framtidens affärsutveckling.
 • Heaven Bereket

  Partner to UniTech

  Heaven brings an international perspective on a new technology called Blockchain and how it's being used for social good. Her biggest passion is providing support to local initiatives and working towards financial inclusion for all.

 • Johan Grip

  VD, Gaia leadership

  Johan har lång och djup erfarenhet både från att av driva och att stödja andra ledare i transformationsprocesser. Under de senaste 20 åren har Johan varierat olika ledarroller och är idag en av Sveriges främsta ledarskapskonsult.

 • Zilan Lawan

  Partner, The Social Few

  Zilan Lawan arbetar med ledarskapsutveckling med fokus på hur ledarskapet är avgörande för progressiv affärsutveckling och tillväxt. Hon har arbetat som Vice VD inom elitfotbollen och varit med att leda ett herrlag till Allsvenskan.

 • Elin Ahldén

  Founding Partner, Lennox Public Relations

  Elin Ahldén är rådgivare vid och en av grundarna av kommunikationsbyrån Lennox. Med rötterna på västgötaslätten har hon via studier och chefspositioner på svenska exportföretag bott på tre kontinenter. Elin var också en av initiativtagarna till kommunikationsbranschens metoo-upprop i #sistabriefen

Framtidens kompetensförsörjning – hur kan vi attrahera och behålla talanger?

Hur kan vi rekrytera relevant kompetens, och skapa optimerade team med olika perspektiv? Hur kan vi behålla talang och ta tillvara på den kompetens som finns? Hur ser en fördomsfri rekryteringsprocess ut, och vilka verktyg behöver ledare för att fatta inkluderande beslut? Välkommen till ett pass som bjuder på effektiva tips du kan använda för att stärka din talangstrategi – detta vill du som rekryterar inte missa!
 • Alex Warris

  Föreläsare

  Teknikkvinnor vill FÖRÄNDRA och FÖRNYA spelplanen: det ska vara lika självklart för kvinnor att jobba med teknik, som det är för män. Dessutom är vi övertygade om att vi behöver jämna ut könsfördelningen på maktpositioner, inte bara i teknikvärlden utan i hela näringslivet.

 • Christian Simon

  Christian Simon

  Global HR, M - Volvo Car Mobility

  Christian har erfarenhet av att jobba med HR-frågor inom progressiva techbolag såsom Klarna och numera på M-Volvo Car Mobility.

 • Mireille Andersson

  CEO and founder, EMALG

  Mireille Andersson är civilekonom med inriktning mot Internationell Ekonomi från Göteborgs universitet. Idag driver hon Emalg AB som arbetar med försäljning, kundverksamhet och varumärkesfrågor. Mirelle driver även Female Business Leaders.

 • Innocent Mugega

  Director of Operations, Afripods.

  Innocent Mugenga är initiativtagaren till plattformen Learnability, som är ett utforskande av vår förmåga och vilja att lära, utveckla och anpassa med syftet att skapa samverkan mellan utbildning, karriär och den individuella strävan efter uppfyllelse.

Lunch

A1 Språk engelska

Keynote-sessions

 • Jenny Radcliffe

  Jenny Radcliffe   Människohacker

  Jenny Radcliffe tar sig in i vilken byggnad som helst med hjälp av socialt ingenjörskap, människokännedom och konsten att förhandla och övertala. Läs mer

Framtidens marknadsföring – hur når vi hela vägen fram?

Hur kan vi arbeta effektivt med kommunikation och marknadsföring i en tid av ständiga förändringar och blixtsnabb teknisk utveckling? De som lyckas bäst är de som använder förändringarna för att skapa ett nytt och unikt värde för människor, oberoende av köns- eller etnisk identitet. Under den här panelen bjuder vi på insikter och verktyg som ger möjlighet för bättre kommunikation och marknadsföring – för alla.
 • Apollonia San Contreras

  Digital Marketing Manager, Hövding

  Digital marknadsansvarig på Hövding, föreläsare, sitter i Pink Programmings och Civilekonomernas styrelser och driver det skånska nätverket EMC i Malmö. Apollonia har ett ben i tekniken och det andra i marknadsföringsvärlden med en bakgrund från teknikbolagen IBM och Kronaby.

 • David Khabbazi

  Head of insight The Social Few

  Marknadsstrateg, analytiker och medgrundare till insiktsbyrån The Social Few AB som genom data-drivna insikter inkluderar och aktiverar den femtedel av befolkningen som inte har svenska som modersmål. David har över tio års erfarenhet av dialogskapande aktiviteter, kvantitativa undersökningar.

 • Nora Bavey

  CEO & Co-founder, Unitech

  Nora is a marketing and business-driven professional with a vast experience in both global companies and startups focusing on branding and creating segmented strategies for a variety of audiences.

 • Haisam Mohammed

  Grundare, BRONS

  Haisam Mohammed är 22 år gammal och grundare av den kreativa byrån BRONS. BRONS jobbar i landskapet mellan popkultur, PR, design och affärsnytta och jobbar just nu med en rapport om framtidens konsument.

Fika

Framtidens inkluderande infrastrukturer – hur framtidssäkrar vi organisationer?

Vilka verktyg och insatser krävs för att skydda organisationer från att bli utkonkurrerade av morgondagens uppstickare? Hur leder ett lyckat inkluderingsarbete till högre tillväxt och innovationstakt? Vilka möjligheter innebär det att åstadkomma en inkluderande infrastruktur med utrymme och plattformar för alla? Missa inte denna diskussion som kan förändra din syn på framtidens organisationer!

 • Malin Cronqvist

  Grundare, Help to help

  Malin Cronqvist är grundare och verksamhetschef för stiftelsen Help to Help som crowdfundar högskoleutbildning för unga i Östafrika och kopplar samman talanger i regionen med några av världens främsta företag för jobb.

 • Saira Alladin

  Director Asset Operations & Maintenance, Vattenfall Eldistribution

  Saira Alladin har jobbat i elkraftbranschen i snart 20 år både som teknisk specialist och chef. Hon har jobbat för en mer jämställd arbetsplats både för sig själv och hennes organisation vilket har gett synliga resultat. Förra året blev hon utnämnd till Årets Kraftkvinna för sina insatser.

 • Suzan Hourieh Lindberg

  CEO, The Social Few

  Suzan har lång erfarenhet av implementering av inkluderande infrastruktur i stora såsom små organisationer - och har lyckats skapa data-drivna och effektiva modeller för hur reellt inkluderingsarbete skapas.

 • Angela Kristiansson

  Global EX Insights Manager & Head of Inclusion, Sweden

  Angela Kristiansson is Head of Inclusion, Sweden and Global Employee Experience Insights Lead at Tieto, a leading Nordic software and services company, where she has been working for four years.

A1 Språk engelska

Keynote-sessions

 • Cecilia MoSze Tham

  Cecilia MoSze Tham   Socialteknolog

  Cecilia MoSze Tham är biolog, designer, entrepenör och skapare som bygger innovativa mötesplatser för individer och organisationer. Läs mer

Skriv upp dig på intresselistan!

Genom intresselistan får du info först av alla när höstens fullspäckade program finns tillgängligt, helt utan förbindelse.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Skriv upp dig på intresselistan!

Genom intresselistan får du info först av alla när höstens fullspäckade program finns tillgängligt, helt utan förbindelse.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn