Stockholm Waterfront 21-22 november 2016

Föranmälan

24 Nov
Internet Discovery Day Arrangörer Johan Jörgensen & IIS

Internet Discovery Day, IDD, är platsen där heta start-ups möter investerare och affärsänglar. Möt oss på Waterfront i samband med Internetdagarna.

Internet Discovery Day, IDD, är platsen där heta start-ups möter investerare och affärsänglar. Även i år kommer det massiva eventet för internet-entreprenörer gå av stapeln på Waterfront i samband med Internetdagarna. Förra året var det över 600 entreprenörer, investerare och nätverkare på plats – och inte MINST över 100 utställande bolag.

Konceptet är rått och enkelt. Hugade entreprenörer utrustas med en remsa brun byggpapp och några färgpennor – det är montern. Sedan ritar de och beskriver vad de gör och vad de söker på ett sätt som får besökarna att tända till.

Se Internet Discovery Day som ett briljant mingel där du som entreprenör får pitcha dig och ditt företag för de som har möjlighet att ge dig resurserna att växa. Besökarna är regionens ledande investerare, branschfolk och media.

OBS! Extern anmälan

Att besöka Internet Discovery Day är gratis. Anmälan till IDD inkluderar däremot inte inträde på Internetdagarnas gemensamma programpunkter som keynotetalare, lunch och fika.

Anmäl dig här!

Du hittar hela programmet på http://www.internetdiscoveryday.com/.

Program kommer inom kort!

Anmälan

Att gå på ett evenemang på Internetdagarna kostar endast 1 000 kronor (ex moms). Varje evenemang har ett begränsat antal platser – först till kvarn. Passa också på att gå på något av de evenemang som arrangeras den andra dagen! Ta en titt på evenemangssidan – vi hoppas att du hittar något för dig under båda Internetdagarnas dagar.

Möjlighet att anmäla sig kommer upp på internetdagarna.se i höst.