Öppna teknologier – framtiden för offentlig sektor - Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Open Source Sweden i samarbete med Redpill Linpro, Imcode och Digitalist., 24 november 2020:

Öppna teknologier – framtiden för offentlig sektor

Välkommen till ett spår som visar på fördelarna med att använda och investera i öppna teknologier för offentlig sektor. Var beredd på en ordentlig wow-upplevelse!

Öppna teknologier har länge varit en självklarhet hos världens ledande digitala bolag. Samtidigt är amerikanska molntjänster ett rejält hot mot vår integritet. Det finns helt enkelt många fördelar för offentlig sektor med att investera i öppna teknologier.

Välkommen till ett spår som kommer lyfta fram myndigheter som är användare av öppna teknologier i verksamhetskritiska sammanhang. Vi uppmärksammar myndigheter som har en Open Source strategi och visar reella alternativ till amerikanska molntjänster. Vi kan med säkerhet säga att din reaktion kommer att bli något i stil med “wow, det hade jag ingen aning om” om du deltar i detta spår.

 Språk engelska

Keynote-sessions

  • Renée DiResta

    Renée DiResta   Desinformationsexpert

    DiResta är en av världens ledande auktoriteter på digital propaganda, informationskrig och spridningen av vilseledande och skadliga narrativ på sociala nätverk. Läs mer

 Språk engelska

Keynote-sessions

  • Payal Arora

    Payal Arora   Digital antropolog

    Arora undersöker skärningspunkten mellan design, teknik och global kultur, och använder sina examen för att studera digitaliseringen hos världens fattigaste. Läs mer