Stockholm Waterfront 25-26 november 2019

Tisdag 21 Nov
Hur kan Augmented och Virtual Reality göra nytta?

Hajpen med årets julklapp, verklighetsflykterna, teknologiska naiviteten, oändliga visualiseringsmöjligheter, scenarierna för dystopier och utopier - var finns den egentliga nyttan med Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR) i vardagen? Det vill vi undersöka tillsammans med dig. Du som väljer detta spår ska vara beredd på att själv delta i workshops och skapande av dagens innehåll.

Genom denna infallsvinkel vill vi undersöka och involvera dig som deltagare i att hitta verkligt nyttiga sätt och usecase för att använda dessa teknologier som grund för nya perspektiv och inte som påläggskalvar för en i grunden helt annan lösning. Den här dagen vill involvera dig på högsta nivå – från utformning till utförande och arrangören hoppas att du ska få med dig så mycket som möjligt med dig från denna fullspäckade dag där vi laborerar och testar på idéer och prototyper kring dessa teknologier.

Programmet byggs kontinuerligt vidare och blir bättre ju fler tips, idéer och behov vi får in för dess kontinuerliga utformning. Genom att göra så här kan vi tillsammans få ut mer av dagen och den mångfald av perspektiv som du som deltagare kan ta med dig inför och efter denna dag!

Hashtaggar: #IND17VRAR