.FILE

23-24 november 2020

20 november 2017:

WordCamp Stockholm 2017

Sändningen från Wordcamp (A1) kan du se här ovan den 20 november.

Sändningen från Wordcamp (BAR5) kan du se här ovan den 20 november.

På ett WordCamp samlas WordPress-intresserade för att lyssna på föreläsningar, nätverka, få inspiration, lära sig nya färdigheter och även bidra till utvecklingen av WordPress i sig. Ett WordCamp är en icke-kommersiell konferens utan vinstsyfte som har godkänts av WordCamp Foundation, en global organisation som ser till att regler om hög kvalitet efterföljs. Målsättningen är att främja användningen av öppen källkod i allmänhet och stärka den lokala WordPress-communityn i synnerhet.

Årets program bjuder på värdefulla kunskaper och erfarenheter för alla som använder WordPress, vare sig du funderar på om du behöver organisera ett barntema för att snitsa till din webbplats exakt som du vill ha den, är en utvecklare som undrar över Elasticsearch eller hur man bäst bygger upp ett komponentbibliotek eller brottas med vad GDPR kommer att kräva av din WooCommerce-lösning, för att bara nämna några punkter. Du kan studera det fullmatade programmet mer i detalj på konferensens egen webbplats, https://2017.stockholm.wordcamp.org/

WordCamp Stockholm består av två delar. Den officiella konferensdelen genomförs måndagen den 20 november i samarbete med Internetdagarna. Dagen innan, söndagen den 19 november är du varmt välkommen på s.k. ”Contributor day”, där du kan bidra praktiskt till utvecklingen av WordPress, t.ex. genom att översätta ett tillägg du vill kunna använda på svenska, delta i användarprovning av kommande funktioner, hjälpa till att granska gratisteman för WordPress, rätta fel i WordPress-kärnan, svara på supportfrågor från andra användare, lära dig diskutera möjligheten att organisera WordPress-träffar i Gnesta eller Helsingborg eller bidra på något annat sätt, samtidigt som du träffar gamla och nya vänner och lär dig något nytt om WordPress på något seminarium. (Lokalen för vår Contribution Day kommer att bekräftas inom kort.)

Så köp din biljett i dag. Boka in 19-20 november i kalendern och se till att ditt förråd med visitkort är välfyllt!

Vi ses på WordCamp Stockholm!

Hashtaggar: #wcsthlm #wordcamp

Skriv upp dig på intresselistan!

Genom intresselistan får du info först av alla när höstens fullspäckade program finns tillgängligt, helt utan förbindelse.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Skriv upp dig på intresselistan!

Genom intresselistan får du info först av alla när höstens fullspäckade program finns tillgängligt, helt utan förbindelse.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn