Om Internetdagarna

Internetdagarna är en tvådagarskonferens online för dig som vill bredda ditt digitala perspektiv. Konferensen arrangeras varje höst av Internetstiftelsen.

Internetdagarna är Sveriges viktigaste event för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Konferensen hölls för första gången helt online 2020 och slog rekord – både i antal deltagare och i betyg från deltagarna. Internetdagarna fick ett snittbetyg på 4,4 av 5 – det högsta någonsin i konferensens 20-åriga historia.

En unik konferens med bredd och djup

Internetdagarna är en konferens där du kan fördjupa din kunskap inom olika områden kopplade till internet.Du får även ta del av trendspaningar från världsledande keynotetalare som ger dig en unik överblick över globala trender och samspelet mellan teknik, människa och samhälle. Du får också tillgång till en mängd pausaktiviteter och möjlighet att nätverka över branschgränserna.

Alla ska ha råd med digital allmänbildning

Internetdagarna arrangeras av Internetstiftelsen. Vi är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation med visionen att alla ska vilja, våga och kunna använda internet. Vårt mål är att så många som möjligt ska få bredda sin digitala kompetens och delta på Internetdagarna utan att plånboken sätter stopp. Mer information om Internetstiftelsen.

Kom och bredda ditt digitala perspektiv med oss!

Följ Internetdagarna i sociala medier

Internetstiftelsens hjärtlogga i en bokhylla

Det här är Internetstiftelsen

Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Så tycker våra besökare

"Det är fantastiskt att du kan följa ett tematiskt spår och specialisera dig på vad du tycker är intressant. Internetdagarna är för alla, inte bara för en specifik bransch. Det är fantastiskt!"
Porträtt Jenni Laapotti, besökare Internetdagarna
Jenni Laapotti
"Det bästa med Internetdagarna är de stora frågorna som utforskas och de olika perspektiv som presenteras på konferensen."
Porträtt Innocent Mogenga, besökare Internetdagarna
Innocent Mogenga
"Jag ser så fram emot att besöka Internetdagarna igen i höst. Konferensen innehåller en riktigt bra blandning av kunskap från olika branscher."
Porträtt Pia Nyberg, besökare Internetdagarna
Pia Nyberg
"Det bästa med internetdagarna är att alla är här! Alla som har något att säga om internet och älskar internet lika mycket som vi på Internetstiftelsen."
Porträtt av Anne-Marie Eklund Löwinder, CISO Internetstiftelsen
Anne-Marie Eklund Löwinder
"Jag har hängt här de senaste 15 åren. Det finns mycket, mycket bra innehåll på konferensen Internetdagarna!"
Porträtt Judith Wolst, besökare Internetdagarna
Judith Wolst
"Det är så många viktiga frågor som tas upp här, så många nya saker jag inte har tänkt på och så många nya idéer."
Porträtt Cecilia MoSze Tham, besökare Internetdagarna
Cecilia MoSze Tham
"Det finns så många passionerade människor här. Och det finns många utmaningar om hur vi gör internet till en plats för möjligheter och gemenskap, och inte en plats för extremism."
Porträtt danah boyd, besökare Internetdagarna
danah boyd
"Internetdagarna är fantastiska eftersom det samlar allt om internet på två hela dagar!"
Porträtt av Cecilia Victoria Kärrberg, besökare Internetdagarna
Cecilia Victoria Kärrberg