En deltagare sitter framför sin laptop och tittar på konferensen Internetdagarna.

Om
Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste konferens för dig som vill ha kunskap om internet och hur digitaliseringen påverkar individ och samhälle. Få koll på trender, utveckla din kompetens och inspireras av talare i världsklass. Allt till ett oslagbart pris!

Internetdagarna är en konferens under två dagar online som äger rum i november varje år. Internetdagarna är perfekt för dig som vill få djup kunskap om hur digitaliseringen påverkar människa och samhälle, eller höra om det allra senaste inom teknik och internet.

Varje dag inleds och avslutas med kända huvudtalare som ger inspiration och insikter om de senaste trenderna. Bland tidigare huvudtalare finns nobelpristagare, futurister, internetkändisar och teknikpionjärer – alla världsledande inom sina områden.

Programinnehållet på Internetdagarna görs tillsammans med våra innehållspartners. Här har vi samlat personer och organisationer som är experter på digitalisering och internet. Oavsett om du är intresserad av sociala medier, integritetsfrågor, AI-teknik eller skola och samhälle hittar du kunskap, insikter och inspiration på Internetdagarna. Välj det fokusområde du är mest intresserad av, eller växla mellan olika fokuspass under de två dagarna.

Utöver det välfyllda programinnehållet får du också tillgång till roliga pausaktiviteter och möjlighet att samtala och dela kunskaper med andra deltagare.

Alla ska ha råd att delta i det digitala samhället

Internetdagarna arrangeras av Internetstiftelsen. Vår vision är att alla ska vilja, våga och kunna använda internet. Därför kostar Internetdagarna bara en bråkdel av vad andra konferenser med motsvarande kunskapsinnehåll kostar. På så sätt kan så många som möjligt bredda sin digitala kompetens utan att plånboken sätter stopp. Konferensen är dessutom online så det är enkelt för dig att delta oavsett var du bor.

Skriv upp dig på intresselistan nu för att bli först med att veta när biljetterna släpps!

Stjärnor som visar betyg

Betyg Internetdagarna 2023

4,4 av 5 i deltagarenkäten

Följ Internetdagarna i sociala medier