.FILE 2G 3G 4G 5G

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor om konferensen Internetdagarna. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har andra frågor eller synpunkter.

Frågor om Internetdagarna

Var är Internetdagarna?

Internetdagarna är en digital konferens. Du kan därför delta oavsett var i landet du befinner dig.

När släpps programmet?

Programmet för Internetdagarna 2024 släpps den 10 september.

När är Internetdagarna 2024?

Internetdagarna 2024 äger rum den 25–26 november.

Hur gör jag om jag vill tala på Internetdagarna?

Skicka ett mejl till info@internetdagarna.se så hjälper vi dig.

Vem står bakom Internetdagarna?

Internetdagarna är en konferens som arrangeras av Internetstiftelsen. Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. Internetstiftelsen ansvarar för innehållet på Internetdagarna tillsammans med våra spårpartners. Läs mer om Internetstiftelsen.

Frågor om biljetter

När släpps biljetterna till Internetdagarna 2024?

Biljetterna släpps 10 september – skriv upp dig på intresselistan för att få en rabattkod till din mejl.

Varför är Internetdagarna så billigt?

Internetdagarna subventioneras av Internetstiftelsen. Vår vision är att alla ska vilja, våga och kunna använda internet. Därför kostar Internetdagarna bara en bråkdel av vad andra konferenser med motsvarande kunskapsinnehåll kostar. På så sätt kan så många som möjligt bredda sin digitala kompetens utan att plånboken sätter stopp.

Finns det någon rabattkod som jag kan använda?

Du som anmäler intresse för Internetdagarna 2024 genom att skriva upp dig på intresselistan får ett mejl med en rabattkod när vi släpper biljetterna till årets konferens. Biljetterna släpps 10 september.

Skriv upp dig på intresselistan här!

Vad kostar biljetten till Internetdagarna 2024?

Biljetten till Internetdagarna 2024 kostar 2 000 kr (exklusive moms). I biljettpriset ingår två dagar med omvärldsbevakning och trender från världsledande internationella huvudtalare såväl som innehåll från flera fördjupande fokuspass. Du får dessutom ta del av Internetdagarnas gemenskap och kunskapsutbyte med andra deltagare.

Vad ingår i biljettpriset för Internetdagarna?

När du köper en biljett till Internetdagarna får du ta del av omvärldsbevakning och trender från världsledande internationella huvudtalare. Du får också innehåll från flera fördjupande fokuspass som pågår parallellt. Dessutom får du ta del av Internetdagarnas gemenskap och kunskapsutbyte med andra deltagare.

Du som köper biljett får även tillgång till hela innehållet i efterhand, så du behöver inte vara orolig för att missa någonting.

Missa inga nyheter från oss!

Missa inga nyheter från oss!

Skriv upp dig på intresselistan för Internetdagarna 2024 så får du ett mejl från oss när vi släpper biljetterna 10 september.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn
Missa inga nyheter från oss!

Missa inga nyheter från oss!

Skriv upp dig på intresselistan för Internetdagarna 2024 så får du ett mejl från oss när vi släpper biljetterna 10 september.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn