.FILE 2G 3G 4G 5G

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor om konferensen Internetdagarna. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har andra frågor eller synpunkter.

Jag har köpt biljett men har inte fått någon bekräftelse, vad har hänt?

När du köpt din biljett till Internetdagarna 2021 ska du få två mejl; först ett bekräftelsemejl med ämnesraden "Välkommen till Internetdagarna "som innehåller information om biljettyp, dina valda temaspår och tid och plats för konferensen. Dessutom får du ett mejl som är ditt "Kvitto till Internetdagarna 2021". Det innehåller information om vilken typ av biljett du har köpt och beloppet du har betalat. Om du inte har fått dessa mejl bör du först kontrollera din skräppost. Om du inte hittar din bekräftelse där är du välkommen att kontakta internetdagarna@springconf.com

När är Internetdagarna 2021?

Internetdagarna äger rum den 22-23 november 2021. Det är Sveriges viktigaste konferens för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på samhället. I år sker konferensen helt online och du kan välja att delta en eller två dagar.

Är Internetdagarna online?

Internetdagarna 2021 är en onlinekonferens så du kan delta oavsett var i landet du bor – så länge du har uppkoppling.

Vem står bakom Internetdagarna?

Internetdagarna är en konferens som arrangeras av Internetstiftelsen. Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. Internetstiftelsen ansvarar för innehållet på Internetdagarna tillsammans med våra spårpartners. Läs mer om Internetstiftelsen.

Vad kostar biljetten till Internetdagarna 2021?

Det finns två biljettyper. Du köper antingen en dagsbiljett till måndag eller tisdag, eller en biljett för båda dagarna. Priset för en dag är 800 kronor exklusive moms, och priset för två dagar är 1 600 kronor exklusive moms. För att kunna genomföra ditt köp behöver du välja ett temaspår per dag som du följer.

Vad ingår i biljettpriset för Internetdagarna?

När du köper en biljett till Internetdagarna följer du dagsschemat för det temaspår du har valt. Du får även lyssna på internationella keynotetalare, njuta av roligt lunchprogram, möjlighet att nätverka samt för- och eftersnack.

Nytt för i år är att du dessutom får ta del av alla de inspelade temaspår under den dagen du har köpt biljett till i efterhand fram till jul 2021. Har du köpt en tvådagarsbiljett får du alltså tillgång till inspelningarna från alla temaspåren under en månad. Läs mer om programmet för Internetdagarna 2021.

Får jag rabatt på priset som student eller pensionär?

Nej, biljettpriset till Internetdagarna är redan lågt jämfört med många andra konferenser och subventioneras av Internetstiftelsen. Våra satsningar och utbildningsinsatser syftar till att alla ska kunna vilja, våga och kunna använda internet. Det ska inte vara en plånboksfråga att kunna fortbilda sig om vårt digitala samhälle.

Kan jag få grupprabatt om jag köper ett visst antal biljetter?

Nej, biljettpriset till Internetdagarna är redan lågt jämfört med många andra konferenser och subventioneras av Internetstiftelsen. Våra satsningar och utbildningsinsatser syftar till att alla ska kunna vilja, våga och kunna använda internet. Det ska inte vara en plånboksfråga att kunna fortbilda sig om vårt digitala samhälle.

Vill du boka biljetter för en stor grupp kontaktar du Jessica Bäck, jessica.back@internetstiftelsen.se.

Var hittar jag min biljett till Internetdagarna?

När du köper din biljett till Internetdagarna 2021 får du en bekräftelse på ditt köp. Själva biljetten med din personliga länk till eventplattformen skickas till dig med e-post fredagen den 19 november. Mejlet kommer från e-postadressen info@invitepeople.se. Glöm inte att även kolla i din skräppost.

Om du inte har fått någon biljett mejla oss på internetdagarna@springconf.com så hjälper vi dig!

Kan jag avboka min biljett?

Ja, du kan avboka din biljett utan kostnad fram till den 1 november. Mejla till internetdagarna@springconf.com så gör vi en avbokning och du får pengarna tillbaka. Efter den 1 november går det inte att avboka och du får inte pengarna tillbaka för din köpta biljett. Däremot kan du överlåta biljetten till en kollega genom att skicka ett mejl till internetdagarna@springconf.com med kollegans namn, kontaktuppgifter och vilket temaspår kollegan vill gå på.

Tre personer som sitter och med bärbar dator utomhus

Vad väntar du på?

På Internetdagarna 2021 kan du välja att fördjupa dig inom om allt från AI i offentlig sektor, till sociala medier och hur du påverkar digitala beteenden. Oavsett vad du är intresserad av kan vi lova dig två dagar av inspiration, nätverkande och unika insikter från branschledande experter. Bara 800 kronor exkl. moms per dag. Kom och bredda ditt digitala perspektiv med oss!