Press och ackreditering

Internetdagarna är öppet för journalister, bloggare och influencers. Här hittar du mer info om hur du ansöker om ackreditering.

För att delta på Internetdagarna i egenskap av journalist, bloggare eller influencer är ackreditering obligatorisk och sker genom mejl till olle.hallberg@internetstiftelsen.se. I mejlet skriver du ditt namn och vilken redaktion du arbetar för, vilken blogg du driver eller länkar till din plattform.

Presskontakt

Olle Hallberg

Temaspår i fokus

Två kvinnor som kollar på TikTok på mobilen
Måndag 22 november

Sociala medier: nya regler och vägar till effekt

En dag fullspäckad av diskussioner, tips och best practice om hur du ska anpassa dig till sociala mediers konstant föränderliga förutsättningar. I år får du veta mer om hur du tampas med nya regler och förutsättningar för att skapa effekt på sociala medier. Presenteras av Digitalsnack.

En person som hjälper en annan att sätta på ett VR-headset
Tisdag 23 november

Rebellkultur och teknik: om digitalisering i Malmö stad

Malmö stad har jobbat med kollegialt lärande och kulturförändringar i sitt digitaliseringsarbete, och nu delar de med sig. Ta del av insikter och idéer som varit viktiga under resans gång och ta med dig något hem – vissa av exemplen kan du börja använda redan imorgon. Presenteras av Malmö stad.

Person som hälsar på någon i ett videomöte
Måndag 22 november

Digitala beteenden: så funkar människor på internet

Skapa bättre digitala gränssnitt med hjälp av insikter och metoder från psykologisk forskning! Du får verktyg som ger dig bättre insikter kring användarbeteenden och får ta del av en rad inspirerande case som visar värdet av att vara beteendeinformerad. Presenteras av PBM.

Elever som sitter framför bärbara datorer i ett klassrum
Måndag 22 november

Digital kompetens i skolan: så hanterar du utmaningarna

I skolvardagen medför uppdraget att ge eleverna digital kompetens en rad utmaningar. Lär dig mer om de utmaningar som digitaliseringen medför i vardagen, och testa en kollegial modell för att hantera dilemman i en workshop. Presenteras av Internetstiftelsen och Skolverket.