Stockholm Waterfront 25-26 november 2019

Om Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste kunskapsnav för alla som älskar internet. Konferensen arrangeras av Internetstiftelsen och äger rum 25–26 november i Stockholm.

Internetdagarna är en konferens där människor under två dagar möts för att få nya och fördjupade kunskaper om internet och digitaliseringens påverkan på samhället.

Vårt mål är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna ska få chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför subventionerar vi biljetterna så att de kostar 1 250 kronor för en dag eller 2 500 kronor för två dagar (exklusive moms).

Välj det som passar dig bäst

Konferensen är ordnad så att du kan välja att gå en eller två dagar. Programpunkter såsom föreläsningar av internationella topptalare, lunch, mingel och fika är gemensamma för alla. Men genom att dela upp dagen i olika tematiska spår kan allt från breda till smala ämnen få plats på agendan. Välj det spår som passar dig och dina intressen bäst.

Vi tror på internet

Internetstiftelsen som står bakom konferensen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Vi ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter även drift och administration av toppdomänen .nu. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt och att ge kunskap om internetanvändningen i Sverige samt digitaliseringens påverkan på samhället.

Vi tillhandahåller evenemang och utbildningsinsatser som gör det enklare att förstå och använda internets tjänster och som bidrar till ökad kompetens och fler möten som främjar internetinnovation. Läs mer om Internetstiftelsen här.

Hållbarhet och mångfald

För oss är det viktigt att bidra till ett mer hållbart samhälle och därför arbetar vi för att på olika sätt minska vår belastning på bland annat miljön. Våra fokusområden är ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Alla på Internetdagarna ska bemötas med respekt, oavsett om de står på scen som talare, deltar i diskussioner via sociala medier eller minglar i pauserna. Det är viktigt att alla ska känna sig välkomna att delta och bidra till innehållet på Internetdagarna. Läs mer om vår mångfaldspolicy.

Följ oss på sociala medier

Följ Internetdagarna på TwitterInstagram och Facebook. Använd och kolla in taggen #ind19. Vi har även ett särskilt Facebookeventdär du kan skriva upp dig på för att få uppdateringar innan och under konferensen.

Integritetspolicy

Läs hela integritetspolicyn för Internetdagarna här.