.FILE

22-23 november 2021

En heldag med spännande framtidsvisioner

Deeped Niclas Strandh
Deeped Niclas Strandh

Oavsett om man sitter som kommunikatör i en kommun, omvärldsbevakare i stort företag, student som drömmer om en startup, så finns det mycket att hämta på evenemanget "Den digitala människan". Det räcker med att man är väldigt nyfiken på det där digitala.

Den digitala människan arrangeras av Social by default, ett samarbete mellan Knowit DCG, United Power och Deepedition DigitalPR.

–Vi som jobbar i det är Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt, strateger inom sociala medier och digital kommunikation. Tillsammans vill vi göra skillnad: bättre kommunikation i digitala kanaler, smartare och effektivare användning av sociala medier bland företag och organisationer. Så vi utbildar, utvecklar och tillsammans med våra kunder skapar nya förutsättningar för modern marknadskommunikation, förklarar Deeped Niclas Strandh.

–Vi som personer är passionerade sociala medienördar som inte kan låta bli att testa och vara aktiva. Vi har jobbat ihop i snart tre år och kommer båda från reklambranschen. Deeped har ju jobbat med sociala medier i sju-åtta år mer eller mindre heltid medan Sarah insåg att det finns mycket mer möjligheter inom digital kommunikation än inom mer traditionell reklam. Eftersom Deeped bor i Borlänge och Sarah i Göteborg lär vi oss också att bli effektiva med hjälp av digitala verktyg i vårt samarbete – något som visar sig vara fruktbart även för våra kunder, förklarar han.

Berätta med dina egna ord om ert evenemang, vad är det som kommer att ske?

–Den digitala människan handlar om den minsta delen av det som skapar en digital verklighet: individen. Det är den tredje delen i vad som blivit en serie spår på Internetdagarna de senaste tre åren: en serie som handlar om den digitala verkligheten. Årets spår kommer innehåll allt från visionär biohacking, framtidsvisioner för människan i en digital värld, vad som händer med oss när vi blir ”digitala”, robotar som möter människor och mycket mer. Vi försöker helt enkelt att skapa en dag med massor av inspiration, insikter och möjlighet att se saker man tidigare inte sett. 

Är det någon/några talare du bokat som du ser lite extra fram emot att lyssna på?

–Det fantastiska i att göra en sån här dag är att man kan fråga alla de där fantastiska personerna om de har lust att komma och prata lite om sina visioner, sina kunskaper. Så det blir liksom ett sorts startfält där alla gör oss lite starstruck. Så därför jättesvårt att säga någon speciell. Extra roligt att ha Carin Ism som kommer prata om sin konst ur ett individuellt perspektiv och att Microsoft Sveriges VD kommer och ger sin syn på läget. Att få så duktiga forskare från KTH som pratar både om neurologi och om robotar är mind blowing. 

Vilka tycker du ska gå på ert arrangemang?

–Vi tycker att alla som är nyfikna på den digitala verkligheten ska gå på vårt arrangemang. Oavsett om man sitter som kommunikatör i en kommun, omvärldsbevakare i stort företag, student som drömmer om en startup så kommer det finnas kunskap som man behöver. Eller bara är väldigt nyfiken på det där digitala. 

Om du fick välja ett, vilket annat evenemang på Internetdagarna skulle du vilja gå på och varför?

–Vi kommer ju vara där båda dagarna så det som vi är nyfikna på när det gäller måndagen är Internet och staden för min egen del eftersom jag under ett halvår varit kommunalanställd i Uppsala kommun, men också Var är brudarna, säger Deeped Niclas Strandh.

Spara 25% på dina biljetter

Spara 25% på dina biljetter

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du chansen att köpa biljetter för endast 600 kr/dag exklusive moms istället för 800 kronor.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn
Spara 25% på dina biljetter

Spara 25% på dina biljetter

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du chansen att köpa biljetter för endast 600 kr/dag exklusive moms istället för 800 kronor.

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn