Internet Discovery Day – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Internet Discovery Day

Foto: "Internet Discovery Day" av Tobias Björkgren

Internetdagarna Forum den 22 oktober anordnas Internet Discovery Day. Eventet ger framtidens svenska Internetstjärnor chansen att pitcha sina idéer för investerare och få tillgång till de resurser som krävs för att växa. För investerarna är det ett gyllene tillfälle att hitta guldkornen bland nya Internetbolag.

Internet Discovery Day är platsen där de hetaste startup-bolagen möter investerarna. I år anordnas evenemanget för tredje gången. Tidigare år har fler heta Internetbolag som FundedByMe, Rabble och Shootitlive presenterat sig för världen.

Hur går det till?

Konceptet är rått och enkelt. Hungriga entreprenörer får en remsa brun byggpapp och några färgpennor – det blir montern. Sedan ritar man och beskriver vad man gör och vad man söker på ett sätt som förhoppningsvis får besökarna tänder till.

Vilka kommer att vara där?

Besökarna är Sveriges ledande investerare, branschfolk och media. Några av våra ledande Internetpersonligheter bistår med nätverkande mellan bolag och investerare. Det brukar vara fullpackat trots att lokalen är stor.

Först till kvarn får bäst plats och ni vet väl att  evenemanget är gratis! IDD är ett av de event som ambitiösa entreprenörer helt enkelt inte har råd att hoppa över!

Du kan följa eventet på www.internetdiscoveryday.se och vare sig du bara vill mingla, presentera din idé eller kanske investera anmäler du dig HÄR.

Ses där!