Schyffert och Adelsköld intar scenen på Internetdagarna – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Schyffert och Adelsköld intar scenen på Internetdagarna

Ett gott skratt förlänger livet – och konferensen! När sista talarna för dagen sagt sitt intas scenen på Internetdagarna av två av Sveriges vassaste komiker – Henrik Schyffert och Karin Adelsköld.

Obs! Uppdatering 11/11. Henrik Schyffert har ställt in. Fredrik Lindström ersätter.

I manegen med Glenn Killing, Hassan, Nilecity 105,6, Fyra nyanser av brunt … en sak har alla dessa svenska humorklassiker gemensamt med Internetdagarna 2013: Henrik Schyffert!

När måndagens program på Internetdagarna närmar sig sitt slut är alla deltagare välkomna till mingel på Stockholm Waterfront med mängder av mat och dryck. Kvällens underhållare är alltså ingen mindre än den man som 2007 utsågs till Årets manliga komiker. Och han har inte blivit mindre rolig sedan dess.

Även tisdagskvällen går i humorns tecken, denna kväll med Karin Adelsköld på scen. Karin, som utsågs till Årets kvinnliga komiker 2011, är ståuppkomiker, programledare i TV och omskriven grundare av och skribent på teknikbloggen Lilla Gumman.

Mingelkvällen är också ett lysande tillfälle att umgås med branschkollegor och –konkurrenter, och kanske ta chansen att fördjupa en diskussion med någon av dagens talare. Vi ses!

Bilden ovan är ett montage: Foto Henrik Schyffert: Daniel Johansson. Foto Karin Adelsköld: Theresia Khölin.