Tävling: designa en snygg konferenspåse! – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Tävling: designa en snygg konferenspåse!

Se hit alla talangfulla illustratörer och designers, vi behöver er hjälp! På varje konferens får alla deltagare en kasse att samla konferensinformation i, och ärligt talat – de där kassarna brukar vara rätt trista och fula.

Nu vill vi göra nåt åt saken och i stället göra den allra snyggaste och trevligaste konferenskassen i Sverige som alla deltagare på årets Internetdagarna får i handen när de kommer! Tävlingen pågår till och med fredag morgon (8/6) och genomförs på 99designs.com. Besök tävlingssidan för att se bidragen som kommer in. I prispotten ligger 700 dollar.

Kassen kommer att tryckas i minst 1000 exemplar. Ena sidan är helt ägnad åt Internetdagarna 2012 och det är där vi behöver din hjälp! Genom att använda Internetdagarnas logotyp och färgmönster vill vi att du skapar något riktigt kreativt – en illustration, ett mönster, en design – ja exakt vad vet vi inte än, vi vet bara att vi vill att det ska kännas riktigt roligt att få kassen i handen på plats.

Internetdagarna är den allra viktigaste Internetmötesplatsen i Sverige, och det vore kul om kassen illustrerade detta. På Internetdagarna samlas hela Internetsverige för att diskutera nätets utveckling, teknik och framtid. Hur ser den absolut bästa illustrationen av den här festen ut? Du bestämmer!

För vidare instruktioner klicka här