.FILE

22-23 november 2021

Titta på inspelningarna från årets Internetdagarna

Nu är årets Internetdagarna över, men det inspelade materialet går att se i efterhand. Här har vi samlat alla föreläsningar och keynotes från Internetdagarna 2018.

Efter två fartfyllda dagar är Internetdagarna över för det här året, vi kommer tillbaka nästa år men för dig som missade våra keynote-talare eller föreläsningar finns mycket att se i efterhand på Youtube. Här har vi samlat alla Youtube-spellistor med olika spår och keynotes.

Keynotes Internetdagarna 2018

Här hittar du hela spellistan med alla keynotes.

Ed Cooke

Minnesexperten Ed Cooke pratar om hur internet påverkar barn och ungas hjärnor och minne samt vilka möjligheter som finns i online-utbildningar. Ed Cooke är en minnesexpert av rang och grundare till den kritikerrosade och prisvinnande minnesappen Memrise. Appen har för närvarande över 25 miljoner användare.

Cathryn Posey

Mångfaldsförkämpen Cathryn Posey pratar om teknik, innovation och samhälle. Vad vi har för ansvar när vi skapar teknik och hur vi kan skapa teknik som är god och inkluderande? Cathryn Posey är grundare till Tech by Superwomen. För närvarande är Posey teknisk chef och huvudansvarig för framväxande teknik hos Capital One.

Max Tegmark

Max Tegmark pratar om artificiell intelligens och hur vi skapar AI som stöttar och hjälper oss snarare än artificiell intelligens som störtar oss och tar över. Max Tegmark är professor i astrofysik och sedan 1990 är han verksam i USA, där han för närvarande arbetar på MIT, Massachusetts Intitute of Technology i Boston.

Ben Hammersley

Se när Ben pratar om hur det kommer vara att leva i en framtid fylld med artificiell intelligens och robotar. Ben Hammersley har många strängar på sin lyra och kan titulera sig som skapare av ordet podcast, teknikexpert, författare, programledare, futurist, journalist med mera.

Tricia Wang

Tech-etnologen Tricia Wang pratar om data arbitrage – fenomenet där stora företag utnyttjar det faktum att vanliga människor inte har koll på sin personliga data och vad den är värd.

https://www.youtube.com/watch?v=IbzjzOdce_M

Spår Internetdagarna 2018

Några av spåren livesändes på Youtube och här nedan av vi samlat dem:

Missa inte Internetdagarna 2021

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du läsa programmet först av alla och möjlighet att köpa biljetter till ett Early Bird-pris!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Missa inte Internetdagarna 2021

Skriv upp dig på intresselistan redan nu så får du läsa programmet först av alla och möjlighet att köpa biljetter till ett Early Bird-pris!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn