Välkommen på talkshow och mingel – Internetdagarna .FILE
Köp nu

23-24 november 2020

Köp nu

Endast 500 kr/dag (exkl. moms)

Välkommen på talkshow och mingel

Nu närmar sig årets viktigaste konferens om Internet. Den 22 oktober öppnar Stockholm Waterfront dörrarna för årets upplaga av Internetdagarna. Redan nu vill vi ge ett smakprov på vilka intressanta och högaktuella ämnen som kommer att avhandlas på konferensen. Det gör vi genom att bjuda in till mingel med talkshow på Clarion Stockholm.

Det blir en spännande talkshow där vi presenterar talare och pratar om ämnen relaterat till årets program. Programledare i år är Joakim Jardenberg, vd på Mindpark och han gästas bland andra av.SE:s kvalitets- och säkerhetschef Anne-Marie Eklund Löwinder, Johnny Warström från Mentimeter och många fler.

Just du är välkommen till så boka in 19 september kl 17-19 i kalendern för ett härligt mingel och spännande talkshow. Vill du hellre följa talkshowen via nätet är det självklart bara att titta in här på internetdagarna.se. Vi sänder ca 17.30-18.30.

Vill du vara med på plats på Clarion behöver vi din anmälan senast måndag den 17 september. Det krävs ingen anmälan att titta på talkshowen på webben.

Välkommen!

Lite praktisk info:

Tid: Onsdag 19 september kl 17.00-19.00. Sändningen är mellan ca 17.30-18.30.

Plats: Clarion Hotell Stockholm, Ringvägen 98, Upstairbaren (T-bana Skanstull), Stockholm.

Anmälan: emilie.idengren@iis.se OBS! Det är begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Frågor: info@internetdagarna.se

Förtäring: Öl/vin/alkoholfritt och något litet som retar smaklökarna.

Webbsändning: Se webbsändningen live på internetdagarna.se samt på www.iis.se/live